Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ormbunkarna I Mitt Rum



Jag går på nattvandring
genom ormbunkarna
i mitt rum

Stjärnorna i taket
tindrar
långt bort

Fönstret står på glänt

Den svala nattvinden
letar sig in
Rör vid min kropp
mina ormbunkar

I gräset
som jag vandrar på
hittar jag ett hårstrå

Du glömde det
när du senast var här

Jag plockar upp det
och hänger det
i taket

bland stjärnorna





Fri vers av Duende
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-26 13:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar verkligen din poesi!
2020-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Duende
Duende