Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måla Dina Kinder Blå



Dina tårar
målar dina kinder blå
Vattnar dina lungor
som andetag för andetag
växer in i väggen

fjättrar dig fast

Du ropar till vägglössen
att gnaga dig fri
Dina fingrar klöser
Dina tår försöker gräva
dig ut

Men likt murgröna
klättrar du uppför
husets vägg
Du rotar dig
djupt inunder marken

Du vet det inte än

men i sommar
kommer nyckelpigorna
att vandra på dig
och leka kurragömma
under dina blad





Fri vers av Duende
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-28 21:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så jävla bra! Wow!!
2020-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Duende
Duende