Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan av trygghet.


I Natten Smakar Du värme


I din tyngd
finns ett rum
där natten
ständigt lyser

Ingen hägrande
grådaskig
gryning
som bryter
stämningen
i bitar

I natten
smakar du värme

Dina revben
vilar mot mina
Min kropp
har knutit sig
kring din

Med en nagel
river du
upp hjärtan
på mitt bröst
Viskar blodet
bär på löften
som aldrig
kommer brytas

Jag sjunger
för dig
en visa
om sorg
och vilsna
drömmar

Det hemligaste
jag har

Precis som
du lovade
berättade du
inte för nån
Och vi somnade
sedan i natten
utan morgon





Fri vers av Duende
Läst 262 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-04-30 17:46



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Wow...

Gripande och vackert.
2020-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Duende
Duende