Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det svarta guldet

Coca-Cola´n
Starkt beroendeframkallande
Kostar numera mera än tjugo kronor för en halvliter
på Pressbyrån
Rena rånet
Coca-Cola´n
Tillverkningskostnad en krona för panten och en krona
för innehållet
Profit, tjugo kronor
Med andra ord värd sin vikt i guld
Det svarta guldet
Coca-Cola´n

Slut på meddelandet!

Ken Cassel
13/10-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 105 gånger
Publicerad 2019-10-13 12:45



Bookmark and Share


  Niliboy
Jag skyller att jag inte har råd med cola! Vaken å träffsäker dikt!
2019-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel