Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting händer av en orsak

då det som oftast redan är ödes bestämt
Och åt det är det inte mycket som man kan göra
någonting åt
Det är bara att ta och gilla läget
Så om allting går åt helvete är det ingen mening
att man brister ut i gråt
För har man gjort bort sig eller är på fel ställe vid
fel tidpunkt är det redan för sent
att ångra sig...

Allting händer av en orsak!

Ken Cassel
14/10-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-14 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel