Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överallt och Ingenstans


Överallt
Och ingenstans
Lågt och högt
Finner du
din dröm
Ditt liv
Din stad
Där du slagit rot





Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-15 19:22



Bookmark and Share


  BenGust VIP
att gräva där man står och tala sig
till freds med det man har räcker ofta


2019-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP