Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillräckliga

Jag tar dig för dina ögons skull
för döende ljus
och natten som skär längs huden

jag drömmer dig ur skuld
sovande aska
tystnad i dagars botten

bär jag dig för alla sorgers skull
för osagda ord
blir vi himmel, släta som stenar




Fri vers av Grävling
Läst 408 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-10-16 22:29



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Så skönt vacker
2020-03-14

  Kungskobran VIP
så underbar poesi
tack
2019-10-17

  Nanna X
Försoning

2019-10-17

  Ulf Carlsson VIP
Just så.
2019-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling