Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta dig en titt

Ta dig en till
Se efter om det finns någonting häromkring
som du tycker om
Någonting som du kanske vill ha
Något som du kan ty dig till
Känna gemenskap med
Måtte det vara något bra

Ta dig en titt
Ta dig en till
Se efter om det finns någonting häromkring
som du behöver
Någonting som ditt hjärta kanske blöder för
För här får du stå och drömma och fantisera hur
mycket som du vill
För med hungriga ögon kan du kanske nå alla dina mål
Så ställ dig på tå, så kanske du får se vad du får
Fortsätt du att drömma för du får aldrig glömma bort
vem du är
Den som jobbar hårt medan du trånar efter dina begär
Så ta dig en titt
Ta dig en till
Och låt ingenting få bli till några som helst besvär
För allting som du ser häromkring dig kan faktiskt bli
ditt i slutändan
Och tro nu ingenting annat
För tro på dig själv då du alltid är ödmjuk och snäll...

Ken Cassel
18/10-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-18 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel