Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets illusion är det vår verklighet


En underbar tanke

Vad är verklighet
Allt jag ser
Allt jag känner
Allt jag förnimmer

Stjärnor på natthimlen
Barnets hjärta som slår
Blommors doft mot dagg
Upplevelser

Kan illusionen sätta det ur spel
Blindhet på mina ögon
Okänslig under min hud
Omottaglig i mitt sinne

Vad är det som gör verkligheten
Är det min egna tro
Är det mina drömmar
Är det att jag finns

En underbar tanke
Ibland vet man ej sanningen
Är allt en ren inbillning
Eller är det vår verklighet




Fri vers av Jack_iX
Läst 483 gånger
Publicerad 2006-06-30 15:22



Bookmark and Share


  Cris
Strör blommor över dig...!
i massor
du har verkligen lyckats
att forma en filosofisk tanke
till en vacker dikt

lite annorlunda
mycket fint gjort!!!!
2006-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX