Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte svart vitt mera både och

Ofta så stark
Men oxå skör

Står på stadig mark
Ibland rasar jag nerför

Glad med ett brett leende
Tårarna rinner på kinden

Kan du tolka mitt beteende
Eller lämnar du mig bakom grinden

Livet är för mig viktig
Döden likaså

Jag vill vara sann och riktig
Nu är nu då var då




Fri vers (Fri form) av Sanni
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-19 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanni
Sanni