Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strimmor

Vi är ännu orörda djur
under den hungriga himlen
faller ett regn
vi ligger omgivna av stenar
en bräcklig vall
av multnande timmar

du kryper tätt intill
mardrömmarnas varma kroppar
viskar att du fortfarande fryser
en dag ska du fråga
om mina ärr, om den tunna huden
som täcker avlägsna nätter




Fri vers av Grävling
Läst 150 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-10-20 22:38



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Hudlös och frysande kärlek där man inte når fram till varandra?
2019-10-21

  Kungskobran VIP
Dina dikter berör, jag kan inte förklara vad det är för något, de bara berör
2019-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling