Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Poesi av blod och betong

 

En dikt måste vara något mer än livet

mer än en bokstavspuls

mot meningens nollpunkt

 

jag vill skriva höstens skärsår

när alla blad faller

trädens nakna titlar

lockande i luftens löften

 

framtiden viskar inom mig

där jag balanserar

på gränsen mellan granit och glöd

 

verkligheten en vag tavla

men det måste finnas plats för rött

i det jag är

i det jag låtsas vara




Fri vers (Fri form) av Silverstripe
Läst 379 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-10-21 22:36



Bookmark and Share


  Syrran77
Stil och innehåll som går rakt in i hjärtat. Briljant!
2019-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Silverstripe
Silverstripe