Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Micke bara fantiserar och snackar strunt

Micke tänker för sig själv
Hjärtat mitt slår visst ett extra slag
Så ingen mening nu när Laila är här att jag visar mig svag

Micke knäppte då upp ännu en knapp på sin nystrykta
skjorta för att visa sitt håriga bröst i hopp om att Laila
ska tycka att han ser sexig ut
I hopp om att hon senare ikväll vill svanka sin rygg mot
Mickes bröst för att söka lite tröst
Då han kommer att säga till henne med sin hesa whiskey
tonade röst
Laila, du vet väl om att du är helt underbar

Mun mot mun så kommer vi sen tillsammans
hamna i ett badkar där vi trumlar runt
Ja, jag vet, säger Micke tyst för sig själv
Jag bara fantiserar och snackar strunt
Är en riktig drömmare
Har mina egna funderingar
Men så kan det vara

Mickes hjärta slår ett extra slag
Men ingen mening att han nu visar sig svag
då Laila är där
Den kvinna som Micke håller så himla kär..

Ken Cassel
22/10-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-22 10:54



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ler i mjugg... ;)
2019-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel