Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med Hitlers blixtkrig

var det meningen att ingen människa i något land
i Europa skulle få känna någon lugn och ro
eller någon frid
För nu var det tid för strid
För sina ideal
För sitt hat
För sina sameteskval
Därför höll han för det tyska folket sina stora tal
För enligt Hitler skulle tyskarna vinna kriget hur lätt
som helst då det bara skulle ta några dar
Och hur det gick med det vet vi ju redan
Men han försökte ändå, då Hitler var riktigt hal...

Med Hitlers blixtkrig!

Ken Cassel
22/10-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-22 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel