Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss börja om från början

Låt oss försöka om på nytt
Om vi två kan få det att fungera den här gången
oss emellan kommer det att se både snyggt
och tryggt ut
För vi två känner ju redan varandra sedan förut

Låt oss börja om från början
Låt oss försöka om på nytt
Du har väl inte glömt bort att du är min allra bästa vän
Den som jag älskar och håller av
Tillsammans kan vi smälta ihop när vi bemöter
varandras krav
Jo, det bara vet jag nu
Och jag vill bara tala om för dig att när du ler sådär
vackert så blir jag ju alltid lika svag
Tycker ju att du är helt underbar
Och om jag inte har fel så tror jag visst att det står i
stjärnorna att det ska vara du och jag

Låt oss börja om från början
Låt oss försöka om på nytt
Låt allt gammalt groll och sår som vi har haft
sinsemellan vara som över sytt
`snyft´

Ken Cassel
22/10-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-22 22:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är viktigt att försöka lösa problemen och förstå varann, då har man något att bygga på...fint...
2019-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel