Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömma eller förlåta



Finns det någonsin
tillfälle
där vi når bortom
plockar upp oss själva
ut ur ett sammanhang
eller sker det bara
när döden står för dörren
då vi inte längre har något val
än att vara ärliga och sanna












Fri vers (Fri form) av J. Herward
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-10-23 21:07



Bookmark and Share


  Engel
Ja. Det finns.
Men det händer nog bara när en verkligen förlorat sig i någon annan än sig själv
2019-11-15
  > Nästa text
< Föregående

J. Herward