Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ända sedan Anna gick sin väg

har det bara känts ensamt och tomt här innanför
mitt bröst
Saknar henne så otroligt mycket
Så kom tillbaka är du snäll
Jo, jag älskar ju dig, Anna, då jag är en kille som
älskar en tjej
Och den tjejen är ju du
Tycker ju att du alltid är lika vacker som du är kul
Så jag undrar vad du gör just nu
Undrar om du just nu tänker på mig med
Eller om du har tröttnat på mig och tycker att jag
numera har blivit ful?

Ända sedan Anna gick sin väg!

Ken Cassel
24/10-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-24 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel