Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om

Om du lyckas få mig kär i dig

Så kommer du att känna dig
älskad




Fri vers av Roses vs Dandelions
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-24 23:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Universellt och lockande för den längtande.

Dikten i sin enkelhet kan vara fjäderlätt liksom blytung :)
2019-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Roses vs Dandelions
Roses vs Dandelions