Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livsresan

Du äger inget/ingen.

Ta aldrig mer än du
ger tillbaka.

Det du skapar kräver
omvårdnad för att
överleva.

Kroppen försvarar sig
mot inkräktare som
vill skada dig. Den kallar
på sina soldater.

Se till att du bara öppnar
din dörr till människor som
lärt sig om balans och ödmjukhet.

Det inre är en spegelbild av
det yttre.

Det är fyrkanten som bör ingå
i cirkeln inte tvärtom

När egot träder tillbaka lyser
Själen och sprider sitt helande
ljus.










Fri vers av WyS VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-10-26 23:20



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord från en klok kvinna!
2019-11-01

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat och insiktat!
2019-10-27

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat och insiktat!
2019-10-27
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP