Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helg



Sliten
Trött
vacker
I tanken
Som en blomma efter regn
Sträcker jag ut mina armar
Och omfamnar min dotter




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-27 12:57



Bookmark and Share


  Classico VIP
"Som en blomma efter regn
Sträcker jag ut mina armar
Och omfamnar min dotter"
Så fint!!!
2019-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP