Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det man inte kan påverka, är det ingen idé att oroa sig över, lättare sagt än gjort


Varför

Sömnen är orolig och ojämn
plötsligt klarvaken.
Hur ska jag bemöta honom,
hur få honom att förstå.
Ingen har skadat mig som han
hur kunde det bli så fel?
Han var mammas gosse
från liten skrikande gosse till tonårsgrabb
hans kärleksbekymmer fick jag ta del av
Men nu, då spriten på allvar
suddat bort alla hjärnceller
finns inget kvar.
Inget
Bara elakhet




Fri vers av B-M VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-27 19:07



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bra britt-marie
2019-11-08
  > Nästa text
< Föregående

B-M
B-M VIP