Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skönt med kroppsvärme från den man älskar.


Kyla - Värme

Vinter med kyla kryper närmre
Man vänjer sig inte vid att frysa,
Spänd i kroppen, fryser mera
drar halsduken hårdare runt halsen,
vantarna på ger lite bättre värme.
Längtar in till stugvärmen
och den sköna famnen att krypa in i.




Fri vers (Fri form) av B-M VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-10 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B-M
B-M VIP