Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bön


Aldrig ensam

Alltid vid min sida, jag känner
aldrig ensam på min stig.
Du är den bästa bland vänner
och jag vet jag kan lita på Dig.
Mina böner tar Du emot
inte alltid blir svaret som jag vill
Men jag vet Du har en plan för mig
och det kan jag lite till.
Har aldrig bett om guld och fest
Mer om hjälp att klara livet
Du vet vad som för mig är bäst
Jag tar inget för givet.




Fri vers (Fri form) av B-M VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-10 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B-M
B-M VIP