Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sömnbrist


Trött

Natten blir stundom en enda lång plåga
Vrider vänder och bråkar med onda ben
Livet har en hett brinnande låga
men ibland känns hela kroppen som sten.
Tänk att bara få lägga sig i frid
och kunna slappna av en lång skön natt.
Då skulle jag kunna sova och vakna i tid
och det utan att känna mig kroniskt matt





Fri vers (Fri form) av B-M VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2019-11-08 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B-M
B-M VIP