Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har jag gjort för fel

Att livet ger prövningar
är ingenting nytt.
Bara att hålla ut och se tiden an.

Den prövningarna kommer från
förstår inte vad hen gör
Vill inte säga till mer

Om man inte har tid
att lyfta luren och fråga
hur är det, hur står det till

Då är hens tid felprioriterad
och används till fel saker
Det kostar så lite att bara säga hej

att bara säga förlåt
att bara säga hur mår du?
att bara säga det var så länge sedan.

Otaliga gånger har jag ringt
velat fråga, hur är det?
inget svar,
skickat brev med samma fråga
ingen reaktion och jag undrar
vad har jag gjort för fel??




Fri vers av B-M VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-15 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B-M
B-M VIP