Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta i hand på.

Över oceaner stiger dåtiden 

i ryckningar av värk 

 

du lever säkert ditt liv som jag 

mitt. Helt fri från det som

var. Ibland. 

över din säng flyger styrkan i den

tanke du nästan lyckas slippa

 

styrka eftersom den kräver 

livslång kamp. Tankeförmåga. 

inte vet jag men misstänker vi kan 

ta ihand på det. Vilket liv. Två hjärnor. 
Gör vad vi kan med det som fick 

evighet att krascha. 

livslång kamp. Tankens förmåga. 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-28 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP