Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelns vinge

 

Dina fingertoppar blöder under 

min starka vilja dina lemmar och

din själ likt doften av mitt ursprung 

det är en blöt doft av ved som inte riktigt

torkat, en vetebulle som doppas i ett 

nykokt kaffe och det är klart hon inte 

skiter i civilstånd hon är den allvarsammaste 

gladaste skit du någonsin stött på och den 

starka fantasin har redan beslutat sig för att 

du även märkt det som du märker allt och 

döper det till kärlek 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-04 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP