Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en syndare

Och om du inte har gjort någon synd någon gång
så har du åtminstone tänkt syndiga tankar
Snuskiga sådana eller rent utav brottsliga
Något som ingen människa kommer ifrån
Inte ens jag själv
Så genom dessa handlingar, dessa tankar
gör det oss till syndare
Men det är bara att ta och gilla läget så länge det
bara är tankar och fantasier och inget som man
tänker göra till verklighet
Så, så farligt är det väl ändå inte
Syndare där
Så tyvärr kommer du aldrig att få chansen att kasta
den första stenen
Men det ska du bara vara glad för eftersom man
gör ju inte det mot någon annan det som
man själv inte vill bli utsatt för...

Du är en syndare!

Ken Cassel
28/10-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-28 06:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel