Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots att Kalle inte är kär

vill han ändå alltid ha Kristina där
Där vid sin sida
Ha någon att prata och umgås med
För hon är ju hans bästa vän
Och är det något som Kalle är rädd för
så är det ju ensamheten
För ensamheten förknippar han ju alltid med att lida
Så den kan man ju alltid lika bra försöka att undvika
tycker han...

Trots att Kalle inte är kär!

Ken Cassel
28/10-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-28 06:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel