Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortskänkes

Ett nyligen krossat hjärta fyllt med massor av jobbig
smärta med lite rost på
Så det behöver bara få lite ny kärlek för att åter börja
ticka och slå igen
För att åter börja gå normalt
Och då det med all säkerhet kommer att slå för dig
långt in i framtiden, då du har blivit till dennes nya
hjärtevän för livet
Slå för dig natt som dag
Så passa på för du får det ju gratis av mig, då man
annars inte kan ta något för givet

Bortskänkes
Ett nyligen krossat hjärta...

Ken Cassel
28/10-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-28 08:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, kärlek är inget man kan köpa eller bara roffa åt sig...om man ger eller får kärlek så vet man att den är äkta...fint...
2019-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel