Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är vi människor eller är vi vilda djur

där vi alla borde leva i skogens natur
Jägare eller villebråd
Där vi är både och
Och jagar allt och alla som kommer in innanför
vårat revir
Då vi till och med är kannibaler
Eller dödar vi andra bara för skojs skull då vi bara
låter de få ligga där de är och ruttna
För vem fan bryr sig då
Så är vi människor eller vilda djur då man kan bli
mördad för mindre...

Ken Cassel
30/10-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-30 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel