Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång en kille som hette Bo

och som varje dag cyklade över en bro
Och varje gång som han cyklade över bron
så skrek han
Hej jag heter Bo och cyklar över en bro
En dag så mötte Bo på en kvinna på bron
De blev kära i varann och bestämde sig för att
träffas lite senare på kvällen under bron då det
var mörkt och ingen kunde se dem
När de träffades under bron, så sa kvinnan
Jag har mens idag så du får köra in den där bak
Visst sade Bo och körde in den där bak
Sen när de stod där och gökade, så skrek Bo
Hej jag heter Bo och jag har sex under en bro
Då skrek kvinnan till
Hej jag heter Kjell och jag är utklädd ikväll..

Ken Cassel
31/10-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-31 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel