Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skröplig!

Vintersol skin på mig

så jag mår bra

går så sakta nu,

men måste ut

även om jag stupar

i spåret!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-01 04:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väl beskriven enkel önskan med kämpaglöd!




2019-11-25

  ResenärGenomLivet VIP
Fint med längtan till utelivet...
2019-11-02

  Bibbi VIP
Samma här.
2019-11-01

  Marita Ohlquist VIP
Må solen lysa på dig när du är ute och promenerar!
2019-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy