Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår tid


Sprakande sekunder
Rinner ut genom mitt fönster
Och här står vi
Med armarna i kors
Och vägrar se
Att timglaset är tomt

Vi blundar
För att slippa möta
Det förlorade ögonblicket
Som vi båda ville
Skulle vara för evigt

Klockan tickar
Olycksbådande
Sätter förgörande vibrationer
I mellanrummen
Över vår kärlek
Som lever på övertid




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-07-01 03:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP