Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hämndlysten sekund


Ord
Dramafilms slut
Med alla klychor inräknade
Är vad som skiljer oss nu

Allt vi ville
Var att slippa vara ensama
En enda sekund
Men den sekund vi flydde
Är bitter och hämdlysten




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 446 gånger
Publicerad 2006-07-01 03:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP