Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men själen är hudlös.


På vägen...

 

En slinga, en stig

att vandra

mellan stjärnor på himmelens valv

 

Vad finner jag

där jag kryper med bara knän

på asfalt?

 

Hud skavs, slits, faller 

lämnas längs vägen

 

Om jag nånsin förstår

är köttet borta,

bara vitt ben består.




Fri vers av Livet1
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-02 11:01



Bookmark and Share


  Roger VIP
Suverän betraktelse. Vi människor kämpar så hårt att livet som pågår lämnar märken. Vi kommer aldrig levande härifrån.
2019-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1