Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårvinter

Höst höst höst höst höst
höst höst höst

och där är orion




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-03 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik