Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen och kärleken


Jag kliver ur lögnen och förnekelsens mörker, och träder in i sanningens ljus.
Det starka ljuset bländar mig. Jag sluter mina ögon, medan kärlekens strålar omfamnar mitt hjärta.

Kärleken tar mig till ett främmande land, där smärtan kan lindras och såren läka.
Jag trevar mig fram med slutna ögon, medan sanningen visar vägen.

Jag öppnar ögonen försiktigt och ser mig omkring.
Jag sluter dem aldrig igen.




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-04 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP