Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Galenpannans missriktade analys"




Vissa onda krafter
Utomlands ifrån

Försöker göra
Sverige till ett nytt
sönderbombat Irak

Och med det stödja
En viss sorts politik

Kommer De att lyckas?




Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-06 05:18



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Bra att du drar en lans för rimlighet och balans!
2019-11-06

  henke_r
Jag gillar ytterlighetstematiken i denna. Texten visar på ett satiriskt vis på den avsaknad av nyanser som är symptomatisk för dagens samhällsdebatt.
Bra!
2019-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP