Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagan är slut


Jag tänker på dig ibland, men inte som förut.
Jag saknar dig ibland, men inte som igår.
Jag möter dig då och då, men min längtan finns inte kvar.
Jag älskar dig fortfarande, men förälskelsen har flytt sin kos.

Minnet är levande, men smärtan är borta.
Bilderna finns kvar, men såret är läkt.
Sorgen och vemodet drabbar mig ibland, men skadar mig inte längre.
Vår historia är för evigt, men känslorna är förändrade.

Det är över nu.
Allt är stilla nu.
Sagan är slut.




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2019-11-07 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP