Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid för trubbel

En hotbild träder fram
Några fulla och gapiga ungdomar muckar gräl
med alla som de stöter på
Men börjar de att giddra med mig får de allt skylla
sig själva
För jag kan kampsport och kan slå de alla om jag
så vill alldeles gul och blå
Men jag hoppas att de inte ens ska se åt mitt håll
och låta mig få passera
Låta mig få gå
För annars är ju risken stor att det kommer att bli
jobbigt så
För jag tänker inte visa mig rädd eller gå åt sidan
bara för att de är fler än två...

Tid för trubbel!

Ken Cassel
7/11-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-07 16:19



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Synd att gatubilden blivit en hotbild. En samhällsfara, en människofara. Primitivt här ordat.
2019-11-08

  KYREUS of Sweden
Civilkurage.
2019-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel