Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


på Island blir man aldrig för gammal!


Pinas klagan!

JaG vet inte mycket

novis på det mesta

allt bär mig emot

det värsta är

 zombien jag bär

här verkar han

trivas,

det är en pina

att alltid va med

inget att vila

nu får jag besked

jag slåss med

väderkvarnar,

inte tu tal om 

det!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-08 09:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2019-11-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Men du lever i tron!
2019-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy