Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den felfria mannen


Jag välkomnar min ofullkomlighet, och bjuder in min otillräcklighet.
Jag klär av min ängslan, och blottar min oroliga själ.
Jag synar mina rädslor, och avslöjar mina svagheter.

Jag låter min mask falla, tillåter fasaden att spricka, och ser på när den osynliga muren jämnas med marken.

Jag plockar upp skärvorna, och slänger resterna på soptippen.
Jag vandrar vidare, och lämnar illusionen om den felfria mannen bakom mig.




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-08 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP