Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våran tid på jorden är som ett litet timglas

i evigheten då våra liv inte är så mycket
längre än en fis i rymden
Bäst då att vi är rädda om den tid vi har här
i livet innan våra öden helt beseglas och
man åter blir till jord igen
För av jord är vi komna och av jord skall vi
åter varda en regnig eller en solig dag
Hoppas bara att det inte blir imorgon utan
långt fram i tiden...

Ken Cassel
9/11-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-09 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel