Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Engångsavgift

Fylld med gift,
som förstelnad, fastsatt med mentala stift.
Allt du är och alltid kommer vara finns dolt i skrift.
Du behöver inte betala någon avgift.

Tänker du igen? Ser du drömmar större än, ja slå till med en överdrift.
För det är inte överdrivet, i behov av en underskrift.
Jag behöver ett vittne till alla tankar och allt man kan önska, vem betalar straffavgift?
Inget du kan läsa i en tidsskrift.
Som att rymma, vara ute på vift.
Har du betalat startavgift,
det är något man aldrig kan avgöra om man inte går till djupet av denna kryptiska runskrift.

Runskrift för dagens mänsklighet kan inte förstå utan motgift.
Motgiftet till allt som blivit, i människans skift.
Kan du hitta vägen eller behöver du lift?
Ett löfte, en engångsavgift





Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-09 14:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skrift lift, till hög nivå!
2019-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords