Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontinenter

Om du inte kan gå hem, stanna
jag ska skriva ett nytt alfabet
längs din ryggrad
klä dig i sjunkande skuggor
som inför en lång resa
fingertopparna mot huden
tystnaden efter ett regn
om du inte kan stanna,
stanna
måla tecknen för sömn och glömska
i mina händers linjer
jag ska bära dig
som förlusten av ett hemland
som pausen mellan två toner
i ett ordlöst språk




Fri vers av Grävling
Läst 375 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-11-09 20:28



Bookmark and Share


  Palett
Så vacker text.
2019-11-10

    Lena Staaf VIP
Vacker text som jag tolkar som en flyktingberättelse. Omgiven av stöd och kärlek. Någon som bär båda sina länder inom sig.
2019-11-09

    ej medlem längre
Så, precis så, sammanlänkade och åtskilda i ditt magiskt vackra inre drömlandskap. Du besitter en gudabenådad poetisk ådra.
2019-11-09

  Kungskobran VIP
Andlöst fint

2019-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling