Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fall ej i fällan!

Levande å aldrig stelna 

livet på en fena

nya dagar föds

bara reflektera

kampen fortsätter

Vi förkovras

försöker göra

det jag vill

och sitter

inte alltid

still!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 420 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-10 14:54



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Så länge det finns rörelse så finns det utveckling.
2019-11-19

  Eva Langrath VIP
Fin text
2019-11-18

  Marita Ohlquist VIP
Livsvisdom!
2019-11-13

  Bibbi VIP
Applåd!
2019-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy