Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är vägen målet?

Man får börja om, från där man står
att försöka bli vän, med sitt förflutna,
det förflutna kan så klart också hjälpa dig
att inte göra om de misstag du gjort
de du äntligen har lämnat bakom dig¨

Detta är ändå ett annat kapitel i din bok
detta är ett nytt lopp, en ny väg mot framtiden
se inte bakåt, lyft i stället blicken och börja bara gå
lätt att säga, svårt att förstå, men så oerhört viktigt
ja så börja där du står, just nu i dag

Din dåtid har varit, den är över, borta för alltid
du kan så klart se konsekvensen av din historia
men historien fortsätter obönhörligen, från och med nu
du skapar den utifrån dina nya förutsättningar
den är helt ny, formbar och byggs av dina nya beslut

Är det åter vägen som är målet?
nej båda är lika viktiga
utan målet, blir vägen oändlig
utan vägen, blir målet ouppnåeligt

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-10 15:17



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Stark text som många borde ta till sig.

2019-11-15

  ULJO
En samklang för att det ska bli bra
2019-11-12

  Feliaxel VIP
Kloka ord
2019-11-11
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP