Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt sjätte barnbarn


Inez, din dopdag

idag faller snöflingor

         mjukt

likaså mitt hjärta

när du landade i den

 du fina lilla själ  

jag är så glad  att du

        är här

när våra ögon möts 

och du jollrar så glatt

känns det som änglarna bubblar

du fina lilla Inez mitt älskade barnbarn

 

 

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-11-10 17:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så underbart skrivit med känsla och kärlek!
2019-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP