Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andrew är en schaman

Att människor sen lätt misstror hans förmågor
bryr han sig inte så mycket om
För när det kommer till kritan och människorna
och deras misstro så har han numera bara blivit '
ganska så van
Men när de väl ber honom om hans hjälp, och då
hans häxmetoder fungerar så kan han se hur de
bara skiner upp lyckliga och glada
då de kramar om Andrew hjärtligt

Ja, Andrew är en schaman
Ja, och han finns tillgänglig för er alla här
varenda dag, tjugotimmar om dygnet
Om ni sen bara misstror hans metoder
bryr han sig inte så mycket om det då han
numera bara har blivit ganska van...

Ken Cassel
11/11-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-11 03:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel